ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (19/04): Ήλιος στον Ταύρο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Απριλίου 2024

Ζώδια σήμερα (19/04): Ήλιος στον Ταύρο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (19/4) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Με τον Ήλιο στον Ταύρο από σήμερα, αργά το μεσημέρι, και για τις επόμενες 30 ημέρες θα είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε καλύτερα τις καταστάσεις γύρω μας και να σταθούμε πιο σταθερά και αντικειμενικά σε πράγματα τα οποία μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια.

Τα μεγάλα λόγια δεν είναι το φόρτε του συγκεκριμένου ζωδίου, αντιθέτως θα μας δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα και τις ικανότητές μας στο μέγιστο χωρίς να σπαταλήσουμε χρήσιμη ενέργεια. Η χάρη και το κάλλος παίρνουν τον χώρο που τους αξίζει.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στον Ταύρο φέρνει μαζί εκτός από άλλες αρετές και την αρετή της υπομονής, χρήσιμη για εσάς ειδικά όταν προσπαθείτε να οργανωθείτε με τον καλύτερο τρόπο προς το στόχο σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο σας για έναν ολόκληρο Ηλιακό μήνα μαζί με τα γενέθλιά σας, θα φωτίσει και τις αρετές σας. Αξίες και ικανότητες οι οποίες για κάποιους λόγους έχουν μείνει λίγο πίσω, θα δοθεί η ευκαιρία να έρθουν πάλι στην επιφάνεια με μοναδικό σκοπό να τις χρησιμοποιήσετε για την άνοδο και την προβολή σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, βαθύτερα κανάλια φωτίζονται με τον Ήλιο στον Ταύρο για τις επόμενες 30 ημέρες με σκοπό να γίνουν συνειδητοί οι στόχοι και οι επιθυμίες οι οποίες για κάποιους λόγους έχουν μείνει πίσω. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σε κοινωνικά ζητήματα θα σας βοηθήσει ο Ήλιος στον Ταύρο μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και ό,τι αφορά ομάδες ατόμων και ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο για τις επόμενες 30 ημέρες με τον Ήλιο στον Ταύρο και θα είστε σε θέση να επιμείνετε περισσότερο σε κάτι που αντικειμενικά μπορεί να προχωρήσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου φωτίζει για τις επόμενες 30 ημέρες κυρίως τομείς που οι ομαδικές δραστηριότητες και η αρμονική συνύπαρξη με τους άλλους ανθρώπους θα βοηθήσουν να αναζωογονηθεί η ελπίδα και τα οράματά σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να δομήσετε πιο σταθερές και υγιείς συνδέσεις μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Αυτό μπορεί να έχει τις δυσκολίες του ωστόσο δεν πρέπει να αποθαρρυνθείτε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, απέναντι από το ζώδιό σας ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου φωτίζει μέρη δικά σας, τα οποία είναι λιγότερο φανερά ακόμα και σε εσάς την ίδια/τον ίδιο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στον Ταύρο θα είναι υποστηρικτικός για τις επόμενες 30 ημέρες σε θέματα που αφορούν κυρίως τη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου για εσάς φέροντας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες ευκαιρίες να εκφράσετε πιο δημιουργικά τα θαυμαστά σας ταλέντα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, το κύριο μοτίβο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου για τις επόμενες 30 ημέρες θα είναι να κάνετε δράσεις οι οποίες θα σας δώσουν μεγαλύτερη αίσθηση χαράς, μέσα από τη σταθερότητα που θα νιώθετε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σε επικοινωνιακά θέματα, επαφές και μετακινήσεις θα εστιάσει την ενέργειά του ο Ήλιος στον Ταύρο για τις επόμενες 30 ημέρες. Άνθρωποι και καταστάσεις θα σας βοηθήσουν μέσα από νέες ιδέες και πληροφορίες που θα λάβετε να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια στο περιβάλλον που ζείτε και κινήστε. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.