ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (20/04): Αξιολογήστε εκ νέου τις καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

19 Απριλίου 2024

Ταύρος
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/4) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο της Παρθένου και ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου λειτουργεί ευεργετικά. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος οπότε χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτική/ός. Ωστόσο είναι μια ημέρα που μπορούν να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα είναι μια καλή ημέρα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να μπείτε στην διαδικασία να δρομολογήσετε σχέδια τα οποία έχετε σκεφτεί το τελευταίο διάστημα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ανακαλύψεις σήμερα σας βοηθούν να οργανωθείτε πιο σωστά στο δρόμο της επιλογής σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα η Σελήνη στην Παρθένο βοηθά να φέρετε με κάποιον τρόπο πρακτικές λύσεις σε τομείς όπως το σπίτι και η ιδιωτική σας ζωή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, η ανάγκη να επικοινωνήσετε τις ανάγκες σας θα είναι έντονη σήμερα και η Σελήνη στην Παρθένο σας δίνει την δυναμική να εστιάσετε στον τρόπο που θα περάσετε τα μηνύματά σας εκεί που χρειάζεται. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η προθυμία σας είναι το κλειδί της ημέρας για το ζώδιό σας με την Σελήνη στην Παρθένο να σας βάζει σε αυτή την διαδικασία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα γίνεστε παράδειγμα προς μίμηση για τους ανθρώπους γύρω σας χάρη στην Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ανησυχίες κινητοποιεί η Σελήνη στην Παρθένο και είναι σωστό να πάρετε τον χρόνο σας σήμερα για να ξεκουράσετε το μυαλό σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η πίστη σας δυναμώνει σήμερα με κάποιον τρόπο και καλείστε να βοηθήσετε και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στην Παρθένο σας βάζει δύσκολα σήμερα γι' αυτό οι προκλήσεις δεν θα λείψουν, κυρίως στον εργασιακό τομέα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η αντοχή σας είναι γνωστή καθώς και η επιμονή σε έναν στόχο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, τα περισσότερα πράγματα εξαρτώνται από την δική σας στάση σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας ζητά να τακτοποιηθούν ζητήματα και καταστάσεις που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα για κάποιον λόγο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS