CELEBRITIES

Justin Timberlake - Jessica Biel: Mας συστήνουν το δεύτερο παιδί τους για πρώτη φορά


The Jennettes

15 Ιουνίου 2021

Justin Timberlake - Jessica Biel: Mας συστήνουν το δεύτερο παιδί τους για πρώτη φορά
Justin Timberlake - Jessica Biel: Mας συστήνουν το δεύτερο παιδί τους για πρώτη φορά

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο λαμπερά και διάσημα ζευγάρια του Hollywood και μπορεί να ακούγονταν φήμες περί χωρισμού, αλλά τελικά ο διάσημος τραγουδιστής και η γνωστή ηθοποιός όχι μόνο δεν χώρισαν όπως έλεγαν τα ξένα media αλλά εν μέσω πανδημίας απέκτησαν και δεύτερο παιδί! Ο λόγος για την Jessica Biel και τον Justin Timberlake.

Και μάλιστα, το διάσημο ζευγάρι, που ήδη έχει αποκτήσει ένα 5χρονο αγοράκι - τον μικρό Silas, κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της Jessica.

Σε αυτό βοήθησε, όπως δήλωσαν και οι δυο η πανδημία, αφού το ζευγάρι, πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε πως λόγω του κορωνοϊού, έφυγε τον περασμένο Μάρτιο από το Los Angeles και απομονώθηκε σε ορεινή περιοχή της Μοντάνα. H Jessica έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα ακόμη αγοράκι και ήρθε η ώρα να το συστήσουν στους followers τους. 

Τότε την ευχάριστη είδηση την είχαν επιβεβαίωσει στα media, καλοί φίλοι του ζευγαριού, αλλά ο Justin και η Jessica δεν έχουν κάνει καμιά σχετική ανακοίνωση ή ανάρτηση.

jenny.gr

Η ηθοποιός λοιπόν στο πρόσφατο επεισόδιο του podcast Armchair Expert μίλησε για τη γέννηση του μικρότερου γιου της, που είναι 11 μηνών και πώς η οικογενειακή της δυναμική έχει αλλάξει από τότε που υποδέχθηκε ένα δεύτερο παιδί.

Τον Ιανουάριο, ο Justin Timberlake επιβεβαίωσε ότι αυτός και ο Biel καλωσόρισαν τον δεύτερο γιο τους κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του The Ellen DeGeneres Show. «Είχα ένα μυστικό μωρό COVID»,είχε δηλώσει τότε και έκανε τους θαυμαστές να αναρωτιούνται πώς τα κατάφεραν να το κρατήσουν μυστικό!

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.