CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence θα ένιωθε άβολα αν έπρεπε να συνεργαστεί με ηθοποιό που κάνει method acting


JTeam

26 Ιουνίου 2023

Η Jennifer Lawrence θα ένιωθε άβολα αν έπρεπε να συνεργαστεί με ηθοποιό που κάνει method acting
Προτιμά τη μέθοδο του Christian Bale

Η Jennifer Lawrence βρέθηκε στην αγαπημένη εκπομπή των celebrities, το "Hot Ones", εκεί που δίνουν συνέντευξη ενώ δοκιμάζουν ταυτόχρονα φτερούγες με καυτερές σος, με ένταση από το 1 ως το 10. Αν δεις το βίντεο, θα καταλάβεις ότι δεν μπόρεσε να φτάσει στο 10 και τα δάκρυα είχαν αρχίσει αρκετά νωρίτερα. Την καταλαβαίνω απόλυτα.

Μεταξύ των δοκιμών, η ηθοποιός μίλησε για ένα θέμα που απασχολεί πολύ το Hollywood τα τελευταία χρόνια και όλοι καταλήγουν κάπως να μιλούν για αυτό στις συνεντεύξεις τους. Ο λόγος για το method acting, που έχει είτε φανατικούς, είτε πολέμιους. Η Lawrence ανήκει στους δεύτερους, και δεν ξέρει τι θα έκανε αν συνεργαζόταν με ηθοποιό, που είναι 24/7 μέσα στον ρόλο.

«Θα είχα πάρα πολύ άγχος. Δεν θα είχα ιδέα πώς να τους μιλήσω. Θα έπρεπε να μείνω κι εγώ στον ρόλο». Η ίδια πάντως προτιμά την τεχνική του Christian Bale, που είναι απλή και πρακτική. «Μπαινόβγαινα συνέχεια στους ρόλους μου, μέχρι που γνώρισαν τον Bale στο "American Hustle" και παρατήρησα ότι ξεκινούσε να μπαίνει στον ρόλο 10 δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει και η κάμερα. Μου φάνηκε καλή ιδέα και την αντέγραψα».

Jenny.Gr

Υπάρχει φυσικά και η άλλη άποψη, με ηθοποιούς που επιλέγουν να μπουν στον ρόλο, ακόμα και μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Όπως ο Daniel Day Lewis, ο Jeremy Strong, που δέχτηκε αρνητική κριτική από συμπρωταωνιστές του στο "Succession" και εσχάτως, ο Andrew Garfield. Για να υποδυθεί έναν ιερέα στο "Silence" του Scorsese, στερήθηκε φαγητό και σεξ για καιρό.

Jenny.Gr

«Υπάρχουν πολλές παρεξηγήσεις για το method acting. Είναι πολλοί που το υιοθετούν και αυτό δεν σημαίνει ότι φέρονται σαν μαλ@@@ς στους άλλους στο γύρισμα. Θέλουν απλώς να ταυτιστούν, χωρίς να χάνουν την ανθρωπιά τους με τους άλλους. Και αν χρειαστεί, θα βγουν από τον ρόλο. Με ενοχλούν όταν λένε ότι είναι βλακεία, ενώ πρόκειται για μία προσωπική διεργασία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.