CELEBRITIES

Μπλέικ Λάιβλι: Αποκάλυψε τη «συμφωνία» που έκανε με τον Ράιαν Ρέινολντς πριν παντρευτούν


JTeam

27 Φεβρουαρίου 2024

Μπλέικ Λάιβλι: Αποκάλυψε τη «συμφωνία» που έκανε με τον Ράιαν Ρέινολντς πριν παντρευτούν
SPLASH via Ideal Image
Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και έχουν τέσσερα παιδιά

Εντάξει, δεν θα το διαβάσεις πρώτη φορά, αλλά η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς είναι η επιτομή των couple goals. Είναι από τα πιο fun ζευγάρια, καθώς και από τα πιο δημοφιλή στα social media - κατά καιρούς μπορεί να τους έχεις πετύχει να μοιράζονται αστεία στιγμιότυπα μαζί. Και έπειτα από 11 χρόνια γάμου, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Και σε μία νέα συνέντευξή της, η Μπλέικ αποκάλυψε πως όταν εκείνη και ο ηθοποιός ξεκίνησαν τη σχέση τους, έκαναν μια πολύ συγκεκριμένη συμφωνία. Μιλώντας στην εκπομπή «Further Ado» της Άμπερ Τάμπλιν, η Μπλέικ Λάιβλι μοιράστηκε πως αυτή η συμφωνία ήταν να βάζουν πάνω από όλα την προσωπική τους ζωή. «Όταν ο Ράιαν και εγώ τα βρήκαμε, βάλαμε έναν κανόνα: να μην δουλεύουμε ταυτόχρονα. Ακριβώς για να μπορούμε πάντα να δίνουμε προτεραιότητα στην προσωπική μας ζωή», σημείωσε.

Και αυτή η απόφαση, αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από σημαντική για τη σχέση τους. Η Λάιβλι, προφανώς και αναγνώρισε τις προκλήσεις της τήρησης αυτού του κανόνα, τονίζοντας την αναγκαιότητα σκληρής δουλειάς και ισορροπίας, ιδιαίτερα δεδομένου του απαιτητικού προγράμματός της. «Δουλεύουμε πολύ σκληρά και όταν δεν είμαστε στο πλατό. Ακριβώς όπως ο οικονομικός προγραμματισμός, και η διατήρηση αυτού του κανόνα χρειάζεται ισορροπία και προσπάθεια», τόνισε η ίδια.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η ηθοποιός είπε πως όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο, πάντα προσπαθεί να ασχολείται με όσα της αρέσουν. «Έτσι, όταν ήμουν στη Νέα Ορλεάνη, ο Ράιαν ήταν σε μια ταινία και τότε ζωγράφιζα επειδή ήμουν εκεί μαζί του», είπε. «Αλλά όταν έχεις ξαφνικά ελεύθερο χρόνο - όρος που δεν θυμάμαι από τότε που απέκτησα παιδιά, για να βρεις μια νέα δεξιότητα, ακόμα κι αν είναι για μια ή δύο ώρες, σε κάνει να νιώθεις καλά. Είναι ωραίο να συνεχίζεις να μαθαίνεις πράγματα και για τον εαυτό σου», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.