CELEBRITIES

Η Τζιλ Μπάιντεν έγραψε παιδικό βιβλίο με τη γάτα του Λευκού Οίκου


JTeam

29 Μαρτίου 2024

Η Τζιλ Μπάιντεν έγραψε παιδικό βιβλίο με τη γάτα του Λευκού Οίκου
Splash by Ideal Image
Η Τζιλ Μπάιντεν έγραψε παιδικό βιβλίο και έκανε πρωταγωνίστρια τη γάτα της

Το δικό της παιδικό βιβλίο θέλησε να γράψει η Τζιλ Μπάιντεν και ηρωίδα αυτού είναι η γάτα του Λευκού Οίκου. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ αποφάσισε να δώσει τον τίτλο «Willow the White House Cat», ο οποίος είναι εμπνευσμένος από το όνομα του τετράποδου κατοικιδίου της.

Η Γουΐλοου - όπως ονόμασε η Τζιλ Μπάιντεν τη γάτα της - βρέθηκε από τη φάρμα όπου ζούσε μέχρι πρότινος στον Λευκό Οίκο, όταν αποφάσισε να την υιοθετήσει. Για τη συγγραφή του βιβλίου, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ένωσε τις δυνάμεις της με τη βραβευμένη συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Αλίσα Σάτιν Καπουτσίλι, και την Κάιτ Μπερούμπι, η οποία ανέλαβε την εικονογράφηση.

Ο εκδοτικός οίκος Simon and Schuster ανακοίνωσε πως το βιβλίο της Τζιλ Μπάιντεν θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Η Γουΐλοου μπήκε στη ζωή της Τζιλ Μπάιντεν, όταν κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε φάρμα στη Πενσυλβανία στο πλαίσιο της προεδρικής εκστρατείας το 2020, πήδηξε στη σκηνή και την εντυπωσίασε. Αυτή η κίνηση ήταν αρκετή για να πείσει την Τζιλ Μπάιντεν να την πάρει μαζί της, κάνοντάς τη μέρος της οικογένειάς της.

Στη σχετική ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου για το βιβλίο της, η Τζιλ Μπάιντεν σημειώνει: «Καθώς η Γουΐλοου περιπλανιέται από δωμάτιο σε δωμάτιο, εξερευνώντας την ιστορία του νέου της σπιτιού, μαθαίνει γρήγορα για όλους τους απίστευτους ανθρώπους που κάνουν το "Σπίτι του Λαού" να λειτουργεί».

«Κάνοντας πολλούς νέους φίλους στην πορεία, το ταξίδι της Willow δίνει στον κόσμο μια εικόνα όλων των εσωτερικών και εξωτερικών στοιχείων της πιο διάσημης διεύθυνσης της Αμερικής, μέσα από τη δική της οπτική», συμπληρώνει.

Αυτή τη στιγμή, η Γουΐλοου είναι το μοναδικό κατοικίδιο που ζει σήμερα στον Λευκό Οίκο. Η οικογένεια είχε τρεις σκύλους, ωστόσο πρώτος πέθανε το 2021 και οι άλλοι δύο απομακρύνθηκαν, όταν επιθέτηκαν σε μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου και σε μέλη της μυστικής υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS