CELEBRITIES

Χάνα Γουάντινγκχεμ: «Μην γίνεσαι μαλ**ας» - Η αποστομωτική απάντηση σε σεξιστικό σχόλιο φωτογράφου


JTeam

15 Απριλίου 2024

Χάνα Γουάντινγκχεμ: «Μην γίνεσαι μαλ**ας» - Η αποστομωτική απάντηση σε σεξιστικό σχόλιο φωτογράφου
Splash by Ideal Image
Ο φωτογράφος της φώναξε «δείξε πόδι» και η Χάνα Γουάντινγκχεμ του απάντησε καταλλήλως

Η Χάνα Γουάντινγκχεμ έδωσε το «παρών» στα «Olivier Awards», που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (14/4) στο Λονδίνο, και βραβεύτηκαν ηθοποιοί και θεατρικά έργα. Κατά τη διάρκεια που η 49χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Royal Albert Hall, εκνευρίστηκε και δεν δίστασε να το δείξει δημόσια.

Αιτία γι’ αυτό το «επεισόδιο», στάθηκε το αγενές και σεξιστικό σχόλιο που έλαβε η Χάνα Γουάντινγκχεμ από έναν φωτογράφο, ο οποίος της ζήτησε να ποζάρει πιο «σέξι», κάνοντας στην άκρη το maxi φόρεμά της και δείχνοντας τα πόδια της. Όπως ήταν φυσικό, η ηθοποιός αντέδρασε, δίνοντάς του μια αποστομωτική απάντηση.

«Θεέ μου, ποτέ δεν θα το έλεγες αυτό το σχόλιο σε έναν άνδρα. Μην είσαι μαλ**ας, γιατί θα φύγω. Μην λες “δείξε μου το πόδι”. Η απάντηση είναι όχι», είπε με αυστηρό ύφος η Χάνα Γουάντινγκχεμ και αποχώρησε από το σημείο που έβγαζαν φωτογραφίες οι stars, κουνώντας το κεφάλι της.

Βέβαια, το περιστατικό δεν ολοκληρώθηκε εκεί, αφού η αντιπαράθεση με τον φωτογράφο συνεχίστηκε, όσο η ηθοποιός περπατούσε. Η Χάνα Γουάντινγκχεμ κουνούσε το δάχτυλό της εμφανώς συγχυσμένη από το απαράδεκτο σχόλιο - οδηγία που έλαβε από τον συγκεκριμένο φωτογράφο και αφορούσε στην πόζα της.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός παρακολούθησε την τελετή, κατά την οποία δύο από τις μεγάλες νικήτριες ήταν η Σάρα Σνουκ και η Νικόλ Σέρζινγκερ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.