CELEBRITIES

Ο Χένρι Καβίλ θα γίνει πατέρας: Περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Νάταλι Βισκούσο


JTeam

17 Απριλίου 2024

Ο Χένρι Καβίλ θα γίνει πατέρας: Περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Νάταλι Βισκούσο
Splash by Ideal Image
Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο Χένρι Καβίλ και η Νάταλι Βισκούσο θα γίνουν γονείς

Ο Χένρι Καβίλ επέλεξε μια ξεχωριστή στιγμή για την καριέρα του - την πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας του με τίτλο «The Ministry of Ungentlemanly Warfare» - να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα για τη ζωή του. Ο «Superman» και η σύντροφός του, Νάταλι Βισκούσο, σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους.

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρχαν κάποιοι ψίθυροι σχετικά με την εγκυμοσύνη της Νάταλι Βισκούσο, όμως ο Χένρι Καβίλ ήρθε να κάνει την επιβεβαίωση πριν από μερικές ώρες, μη κρύβοντας τη χαρά του για το νέο μέλος της οικογένειάς τους που θα έρθει στον κόσμο. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό που συμβαίνει. Η Νάταλι και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαι σίγουρος ότι θα δείτε πολύ περισσότερα από αυτό», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Όταν ο 40χρονος star ρωτήθηκε, αν ο συνάδελφός του Χένρι Γκόλντινγκ ήταν αυτός που τον ενέπνευσε να γίνει μπαμπάς, εκείνος απάντησε αρνητικά και εξήγησε πως οι γονείς του συνέβαλαν στο να πάρει την απόφαση να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια με την αγαπημένη του. «Δεν με ενέπνευσε εκείνος να το κάνω αυτό, αλλά οι γονείς μου», αποκρίθηκε γελώντας.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε πότε ακριβώς ξεκίνησε το love story του ζευγαριού, ωστόσο η δημοσιοποίηση της σχέσης τους έγινε τον Απρίλιο του 2021 μέσα από μια ανάρτηση στα social media. «Αυτός είμαι εγώ που δείχνω ήσυχος, γεμάτος αυτοπεποίθηση λίγο πριν η όμορφη και λαμπρή αγάπη μου, η Νάταλι, με καταστρέψει στο σκάκι», είχε σημειώσει τότε.

Ο Χένρι Καβίλ και η Νάταλι Βισκούζο δεν είχαν ξεκαθαρίσει, αν η σχέση τους είναι επαγγελματική, φιλική ή ερωτική, με τους fans του ηθοποιού να προβαίνουν σε καταιγισμό ερωτήσεων. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 στην πρεμιέρα της ταινίας «Enola Holmes 2», στην οποία ο Χένρι Καβίλ πρωταγωνιστούσε.

Τρία χρόνια μετά την πρώτη κοινή ανάρτηση στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι δυο τους μετρούν αντίστροφη για την έλευση του μωρού τους.

Αφού διάβασες αυτό το άρθρο, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.