HOME SWEET HOME

Buttermilk yellow: Το απαλό κίτρινο που θα πρωταγωνιστήσει στο interior design το 2024


JTeam

17 Απριλίου 2024

Buttermilk yellow: Το απαλό κίτρινο που θα πρωταγωνιστήσει στο interior design το 2024
Unsplash/ Spacejoy
Αυτό το βουτυρένιο κίτρινο, δεν συγκρίνεται με τίποτα

Δεν περίμενες να το μάθεις από εμάς, αλλά το κίτρινο είναι εκείνο το χρώμα που αντιπροσωπεύει την αισιοδοξία, τη χαρά, τη ζωντάνια και την ένταση. Είναι αυτό το αναζωογονητικό χρώμα που εκτός από το γεγονός πως είναι εξαιρετικά «ευέλικτο», καθώς μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες αποχρώσεις, ως χρώμα του ήλιου, είναι και η ιδανική επιλογή για να φέρεις τη «λιακάδα» στο σπίτι σου.

Καλώς ή κακώς, κάθε απόχρωσή του, έχει την τιμητική της στο interior design, αφού το κίτρινο πάντα δίνει κάτι διαφορετικό σε κάθε χώρο που ενσωματώνεται. Απλώς, τώρα, η νέα απόχρωσή του, που θα βλέπεις παντού το 2024, δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη στο παρελθόν. Είναι πιο απαλή και βουτυρένια, «μυρίζει» καλοκαίρι, μπορεί να ενσωματωθεί με κάθε τρόπο στο σπίτι, λειτουργεί καλά με άλλα ουδέτερα χρώματα και είναι multi-seasonal. Ο λόγος για την απόχρωση «buttermilk yellow».

Σύμφωνα με την interior designer, Λάουρα Στέφενς, αυτό το κίτρινο μπορείς να το εντάξεις παντού στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο της κατοικίας σου. Από τα ντουλάπια της κουζίνας, το κεφαλάρι στο κρεβάτι, τις ταπετσαρίες, τα ιδιαίτερα διακοσμητικά, μέχρι και τα έπιπλα του μπάνιου, το buttermilk yellow ταιριάζει παντού και θα απογειώσει τον χώρο σου.

Και επειδή λίγη έμπνευση από το Pinterest δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ορίστε μερικές ιδέες για να εντάξεις το buttermilk yellow στη διακόσμησή σου.

Στο υπνοδωμάτιο

Στο γραφείο

Στο μπάνιο

Στο σαλόνι

Αφού διάβασες για το buttermilk yellow, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.