ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Σάλμα Χάγιεκ κάνει πλάκα με τα γκρίζα της μαλλιά - και το απολαμβάνει


Ελένη Τσούτση

2 Αυγούστου 2023

Η Σάλμα Χάγιεκ κάνει πλάκα με τα γκρίζα της μαλλιά - και το απολαμβάνει
Instagram/@ salmahayek
Η «απελευθέρωση» των γκρίζων μαλλιών έχει ξεκινήσει από τον λαμπερό κόσμο του Χόλυγουντ και εμείς ήμασταν πάντα έτοιμες για αυτή τη στιγμή

H Άντι Μακ Ντάουελ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και η Τζένιφερ Άνιστον είναι μερικές από τις αγαπημένες μας σταρς που ενθαρρύνουν τις γυναίκες να αγαπήσουν τα γκρίζα μαλλιά τους. Τώρα αυτή η λίστα αρχίζει να μεγαλώνει και πρόσφατα προστέθηκε και η Σάλμα Χάγιεκ, η οποία μέσα από ένα Instagram post έδειξε τα γκρίζα μαλλιά της θέλοντας να σπάσει το στερεότυπο ότι οι γυναίκες πρέπει να βάφουν τα μαλλιά τους για να καλύπτουν τις λευκές τρίχες.

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της και αυτό έκανε για ακόμη μία φορά θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Η ίδια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στην πρώτη τη βλέπουμε να φορά τα γυαλιά ηλίου στο κεφάλι και να φαίνεται πιο έντονα τα γκρίζα μαλλιά της, ενώ στην άλλη τα μαλλιά της είναι ελεύθερα. Η ηθοποιός, γνωστή για το χιούμορ της, γράφει στη λεζάντα ότι το μυστικό να μη φαίνονται τα γκρίζα μαλλιά χωρίς να τα βάφεις είναι να μη φοράς τα γυαλιά στο κεφάλι.

Υπάρχει τόση πίεση στις γυναίκες να μεγαλώσουν με τον «σωστό τρόπο» - είτε δεν κάνουν αρκετά για να κρύψουν την ηλικία τους είτε έχουν κάνει πάρα πολλά. Ας θυμηθούμε μερικές δηλώσεις – έμπνευση της Τζένιφερ Άνιστον που είχε κάνει παλαιότερα σχετικά με τα γκρίζα μαλλιά.

«Οι γυναίκες πρέπει να κάνουν αυτό που θέλουν! Αν θέλουν να αφήσουν τα μαλλιά τους γκρίζα, απλά ας το κάνουν! Αν θέλουν να βάφουν τα μαλλιά τους, επίσης είναι υπέροχο. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αισθάνονται σίγουροι για όποιες επιλογές κάνουν, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού χρώματος.Αγκαλιάστε οτιδήποτε πρόκειται να σας κάνει ευτυχισμένους».

Εμείς δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε την τελευταία φράση της ηθοποιού γιατί η ευτυχία είναι πολύ προσωπική υπόθεση!

Δες στην παρακάτω gallery: Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες άνω των 60

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.