ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κέιτ Μος πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της θρυλικής τσάντας των 00's Le City Bag του Balenciaga


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Απριλίου 2024

Η Κέιτ Μος πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της θρυλικής τσάντας των 00's Le City Bag του Balenciaga
Instagram/balenciaga
Και ποια θα ήταν πιο κατάλληλη από την Κέιτ Μος;

Η Y2K νοσταλγία τερμάτισε πρώτη αυτή την εβδομάδα με πρωταθλητή τον οίκο μόδας Balenciaga, που αποφάσισε να μας γυρίσει πίσω στο 2001. Αυτή τη χρονιά όπου οι παπαράτσι έτρεχαν πίσω από It-Girls, όπως η Πάρις Χίλτον, η Νικόλ Ρίτσι, οι αδερφές Όλσεν και φυσικά η Κέιτ Μος. Αν το καλοσκεφτείς όμως, όλες αυτές οι στιλάτες γυναίκες είχαν ένα κοινό, κρατούσαν την Balenciaga Le City τσάντα, γνωστή τότε και ως Motorcycle.

Εφόσον λοιπόν ο creative director του οίκου λατρεύει τα early 00’s ήταν λογικό και επόμενο -βασικά είχε αργήσει κιόλας- να βγάλει και πάλι στην κυκλοφορία αυτή την θρυλική τσάντα σε νέα χρώματα και με πολύ λίγες μετατροπές. Έχοντας τη νοσταλγία στο μυαλό του και την μνήμη πιο ανέμελων και χαρούμενων εποχών, η πιο προφανής επιλογή για πρωταγωνίστρια της καμπάνιας δεν ήταν άλλη από το απόλυτο It-Girl της δεκαετίας του ‘90 και των αρχών του 2000, την Κέιτ Μος. Σε μια ασπρόμαυρη καμπάνια φωτογραφημένη από τον Μάριο Σορέντι, η Κέιτ ποζάρει αγκαλιά με την μαύρη εκδοχή της Le City τσάντας και μια ανοιχτόχρωμη γούνα. Αναμένουμε και τις υπόλοιπες εικόνες, αλλά αυτό που βλέπουμε μέχρι στιγμής είναι αυτό που πρέπει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.