ΣΤΙΛ SHOPPING

Get The Look: Αντίγραψε το updated ασημένιο σύνολο της Σάλμα Χάγιεκ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

6 Νοεμβρίου 2023

Get The Look: Αντίγραψε το updated ασημένιο σύνολο της Σάλμα Χάγιεκ
GETTY IMAGES
Αντέγραψε το ασημένιο look της Σάλμα Χάγιεκ

Πόσες και πόσες έχουμε μιλήσει αυτό το φθινόπωρο για την μεγάλη τάση του ασημένιου. Ασημένια παπούτσια, ασημένια φορέματα, ασημένιες τσάντες, ασημένιες φούστες, ασημένια τα πάντα. Όχι, δεν μιλάμε μόνο για την εορταστική περίοδο, αλλά για όλη τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023.

Η αγαπημένη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ γνωρίζει πολύ καλά το trend της ασημένιας εμμονής και εμφανίζεται με ένα updated σύνολο, που μας έκλεψε την καρδιά. Η Σάλμα πήγε στην έκθεση τέχνης του αδερφού της στο Christies στο Beverly Hills φορώντας μια pencil φούστα σε ασημένιο χρώμα, με ένα μαύρο κοντομάνικο με κεντημένες παγιέτες στη λαιμόκοψη και πανύψηλες ασημένιες πλατφόρμες. Ένα look που θα θέλαμε πολύ να αντιγράψουμε. Τώρα μπορούμε, διότι ψάξαμε και βρήκαμε τα κομμάτια που θα δημιουργήσουν το ίδιο στιλάτο αποτέλεσμα με το look της Σάλμα Χάγιεκ. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και καλά ψώνια!

Jenny.Gr
GETTY IMAGES
Jenny.Gr
GETTY IMAGES

1. Twinset - Φούστα από απομίμηση δέρματος - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. Maje - Top διακοσμημένο με λαμπερούς κρυστάλλους στο λαιμό - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. MICHAEL Michael Kors - Σανδάλια Josie Platform - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.