ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Σορτσάκι και την άνοιξη; 4 cool σύνολα που θα σου κλέψουν την καρδιά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

29 Απριλίου 2024

Σορτσάκι και την άνοιξη; 4 cool σύνολα που θα σου κλέψουν την καρδιά
Instagram/camillecharriere
Φυσικά και μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου σορτσάκι και την άνοιξη

Ένα κομμάτι που φοράμε συνεχώς το καλοκαίρι και δε λείπει από καμία βαλίτσα διακοπών είναι το σορτσάκι. Ένα ρούχο που μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε προσωπική αισθητική εφόσον υπάρχουν πάρα πολλά και διαφορετικά στιλ από σορτσάκια. Υπάρχουν τζιν, βαμβακερά, λινά, τύπου boxer, μεταξωτά, ακόμα και πλεκτά. Βρες αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου ύφος και ξεκίνα να πειραματίζεσαι.

Φυσικά και μπορείς να φορέσεις το σορτσάκι σου την άνοιξη, δεν υπάρχει περιορισμός. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 7 cool σύνολα για αυτή την άνοιξη από τις «φίλες» μας στο Instagram και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Ρίξε μια ματιά και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα δικά σου outfits. Κράτα σημειώσεις και have fun!

Αφού διάβασες για τα σορτσάκια, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.