CELEBRITIES

Η Τζέσικα Μπιλ μιλά για την πρώτη της περίοδο: «Έκλαιγα υστερικά - Ας απενοχοποιήσουμε, επιτέλους, την έμμηνο ρύση»


JTeam

7 Μαρτίου 2024

Η Τζέσικα Μπιλ μιλά για την πρώτη της περίοδο: «Έκλαιγα υστερικά - Ας απενοχοποιήσουμε, επιτέλους, την έμμηνο ρύση»
IG @jessicabiel
Εσύ είσαι κουλ, Τζέσικα, που μας ενθαρρύνεις να μιλάμε

Η Τζέσικα Μπιλ θέλει να απενοχοποιήσουμε, επιτέλους, την έμμηνο ρύση. Η ηθοποιός ανέβασε βίντεο στο IG, στο οποίο μίλησε για την πρώτη φορά που της ήρθε η περίοδος, στα 11 της.

«Σήμερα, θέλω να μιλήσω για κάτι που δεν μιλά πολύς κόσμος, πράγμα τρελό, αφού συμβαίνει στο 50% του παγκόσμιου πληθυσμού», ξεκίνησε.

«Και, το 2024, εξακολουθείς να δυσκολεύεσαι να την απενοχοποιήσεις… την περίοδό σου, έτσι; Πιστεύω πως είναι σημαντικό να το θεωρήσουμε εντελώς κανονικό αυτό το πράγμα.

«Είναι τόσο δύσκολο, όταν προσπαθείς να κρύψεις το ότι έχεις περίοδο», συνέχισε η ηθοποιός. Πρόσθεσε πως «αισθάνεσαι ντροπή» και ότι ακριβώς έτσι ένιωσε κι η ίδια, τη πρώτη της φορά.

«Ήμουν 11 ετών, και έπαιζα τον ρόλο του παππού (σε ένα θεατρικό στο σχολείο), που ήταν ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες της παράστασης», είπε. «Φοβήθηκα τόσο, κλειδώθηκα στο μπάνιο. Έκλαιγα υστερικά, πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου. Της είπα “κάτι πηγαίνει στραβά”. Αυτό ένιωθα, ένιωθα ότι κάτι πήγαινε στραβά μ’ εμένα. Δεν ήμουν προετοιμασμένη, παρότι με είχε προετιομάσει».

«Μέχρι σήμερα, εξακολουθώ να κρύβω ταμπόν στο μανίκι μου, όταν πηγαίνω στο μπάνιο για να αλλάξω, και είναι τρελό. Δεν πρέπει να νιώθεις έτσι στα 42».

«Κατέληξα να ολοκληρώνω την παράσταση, με βοήθησε η μαμά μου. Ήταν παράξενο, μπόρεσα να τα κάνω όλα, και να έχω και περίοδο, οπότε πείτε το η μία στην άλλη», συνέχισε.

«Μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό; Η περίοδος είναι κουλ», ολοκλήρωσε. Εκτός από την περίοδο, Τζέσικα, και εσύ είσαι κουλ που μας το θυμίζεις, θα πούμε εμείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.