CELEBRITIES

H Μέγκαν Φοξ λέει στις γυναίκες να μην σπαταλούν την ενέργειά τους στους άντρες – «Επενδύστε στον εαυτό σας»


JTeam

15 Απριλίου 2024

H Μέγκαν Φοξ λέει στις γυναίκες να μην σπαταλούν την ενέργειά τους στους άντρες – «Επενδύστε στον εαυτό σας»
«Το μόνο που κάνουν είναι να σας ξεζουμίζουν», λέει η Μέγκαν Φοξ

Για ένα διάστημα, η σχέση της Μέγκαν Φοξ και του Μασίν Γκαν Κέλι παρέμεινε ένα «μυστήριο» για εκατομμύρια θαυμαστές της, μέχρι που η ίδια αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. Η ίδια, σχεδόν πριν ένα μήνα, επιβεβαίωσε μιλώντας στο podcast «Call Her Daddy», ότι εκείνη και ο MGK είχαν τερματίσει τον αρραβώνα τους. Υπενθυμίζουμε ότι η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2020 και αρραβωνιαστήκαν το 2022.

Μιλώντας στο podcast, η Μέγκαν Φοξ αρνήθηκε να ξεκαθαρίσει το πώς ακριβώς είναι αυτή τη στιγμή η σχέση τους, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι ο αρραβώνας τους είχε λήξει. «Νομίζω ότι αυτό που έχω μάθει από τη σχέση αυτή είναι ότι δεν είναι για δημόσια κατανάλωση, οπότε νομίζω ότι δεν έχω να σχολιάσω την κατάσταση της σχέσης μας». «Πρόκειται για την ‘’αδελφή ψυχή’’ μου και θα υπάρχει πάντα μια σύνδεση μαζί του, ό,τι και να γίνει. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποια θα είναι η σχέση μας, αλλά πάντα θα είμαι συνδεδεμένη μαζί του με κάποιο τρόπο. Πέρα από αυτό δεν είμαι πρόθυμη να πω κάτι παραπάνω».

Τώρα, σε νέα της συνέντευξη η σταρ έδωσε μερικές «συμβουλές» στις γυναίκες, να μην σπαταλούν την ενέργεια τους σε άντρες. Μιλώντας στο Rundown του E! News, στο Revolve Festival, η Φοξ είπε: «Δεν ξέρω αν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος για να δώσω συμβουλές, γιατί η συμβουλή μου είναι να μάθετε μια δεξιότητα ή να αναπτύξετε ένα χόμπι και να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σε αγόρια». Γιατί; Γιατί, σύμφωνα με τη Μέγκαν, το «μόνο που κάνουν είναι να σας ξεζουμίζουν. Απλά προχωρήστε, επενδύστε στον εαυτό σας», κατέληξε.

Η ίδια, μοιράστηκε αυτό το μοναδικό απόσπασμα της συνέντευξης στο IG της, αναρτώντας μια σχετική δημοσίευση. «Συμβουλές ζωής από έναν ειδικό στις σχέσεις», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.