CELEBRITIES

Η Μέγκαν Φοξ και πήγε στα γενέθλια του πρώην της, MGK, και πόζαραν μαζί, και μάλλον είναι Σουηδοί


JTeam

25 Απριλίου 2024

Η Μέγκαν Φοξ και πήγε στα γενέθλια του πρώην της, MGK, και πόζαραν μαζί, και μάλλον είναι Σουηδοί
Instagram @machinegunkelly
Η Μέγκαν Φοξ ευχήθηκε διά ζώσης στον πρώην αγαπημένο της για τα γενέθλιά του

Έναν χρόνο πριν, περίπου τέτοια περίοδο, το hot θέμα των ξένων Μέσων ήταν ο χωρισμός της Μέγκαν Φοξ από τον MGK, καθώς οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης δεν είχαν τέλος κι όλοι πίστευαν ότι αυτός ο έρωτας θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Τελικά, κράτησε 3.

Οι δυο τους αρχισαν να βγαίνουν το 2020, αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2022, ωστόσο τον Φεβρουάριο του 2023 αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους, με τις φήμες να υποστηρίζουν ότι ο MGK απάτησε τη Μέγκαν Φοξ, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Κι ενώ για ένα μεγάλο διάστημα μέσα στο 2023, πολλοί θεωρούσαν ότι είχαν επανασυνδεθεί, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους - που ίσως και να ίσχυε- το πρώην ζευγάρι δεν είχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα, αφήνοντας τότε ένα πέπλο μυστηρίου να αιωρείται γύρω από τη σχέση τους.

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Μέγκαν Φοξ επιβεβαίωσε το τέλος του αρραβώνα τους χωρίς, όμως, να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. «Πρόκειται για την ‘’αδελφή ψυχή’’ μου και θα υπάρχει πάντα μια σύνδεση μαζί του, ό,τι και να γίνει. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποια θα είναι η σχέση μας, αλλά πάντα θα είμαι συνδεδεμένη μαζί του με κάποιο τρόπο. Πέρα από αυτό δεν είμαι πρόθυμη να πω κάτι παραπάνω», είπε στο podcast «Call Her Daddy».

Παρά τον χωρισμό τους, οι δυο τους φαίνεται πως διατηρούν άριστες σχέσεις αλά σκανδιναβικά πρότυπα, αφού η Μέγκαν Φοξ παρευρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του για τα 34 χρόνια του νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Την αποκάλυψη έκανε ο MGK, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το γενέθλιο πάρτι, δείχνοντάς μας την τούρτα του, τους φίλους του, αλλά και την πρώην αρραβωνιαστικιά του.

Μπορεί, λοιπόν, ο έρωτας να τέλειωσε, όμως η Μέγκαν Φοξ και ο MGK επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.