ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι: Αυτό είναι το serum που εμπιστεύεται πάνω από 10 χρόνια


Ελένη Τσούτση

14 Αυγούστου 2023

Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι: Αυτό είναι το serum που εμπιστεύεται πάνω από 10 χρόνια
Instagram/@ rosiehw
Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι δεν το αλλάζει με κανένα άλλο και μάλλον θα έχει τους λόγους της

Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι είναι πραγματικό skincare junkie αφού λατρεύει να φροντίζει την επιδερμίδα της και μάλιστα η επιλογή των προϊόντων είναι σχολαστική. Τα αποτελέσματα είναι ορατά και εμείς θέλουμε να μάθουμε ποια είναι τα brands που εμπιστεύεται εδώ και χρόνια.

Όπως είναι φυσικό, η πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο της μόδας δίπλα στους κορυφαίους experts της έχει διδάξει τα καλύτερα skincare tips. Η Ρόζι δημιούργησε μάλιστα το 2021 το δικό της beauty brand με το όνομα «Rose» που διαθέτει cruelty-free και vegan προϊόντα περιποίησης και καλλυντικά.

Πρόσφατα, λοιπόν μοιράστηκε την ρουτίνα της και το προϊόν που υπάρχει μόνιμα μέσα στο νεσεσέρ της είναι ένα serum που δεν έχει γίνει τυχαία best seller. Πρόκειται για το iS Clinical Active Serum. Είναι το προϊόν που εφαρμόζει κάθε βράδυ αμέσως μετά τον καθαρισμό με το Bioderma H2O Micellar Water Makeup Remover Clenaser. Έπειτα εφαρμόζει την ενυδατική της κρέμα και την κρέμα ματιών της.

Είναι το πιο δημοφιλές προϊόν της iS CLINICAL, αυτή η φόρμουλα γρήγορης και μακροπρόθεσμης δράσης, «προσανατολισμένη στα αποτελέσματα» μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, εξομαλύνει ορατά τον τόνο της επιδερμίδας και είναι εξαιρετικό για δέρμα με τάση για ακμή και ατέλειες. Plus, είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες αυτός ο ισχυρός βοτανικός ορός αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και λείο.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.