ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Renato Garini αποκαλύπτει τη νέα καμπάνια της για τη σεζόν ss2024


JTeam

11 Απριλίου 2024

Η Renato Garini αποκαλύπτει τη νέα καμπάνια της για τη σεζόν ss2024
Με μία δυναμική καμπάνια καλωσορίζει η Renato Garini τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, πιστή στη δέσμευση για εξαιρετική δεξιοτεχνία και συλλογές που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και ιταλική φινέτσα

Η νέα καμπάνια Renato Garini αποπνέει φρεσκάδα και δυναμισμό, μεταφέροντας μας σε ένα περιβάλλον αστικής κομψότητας που συναρπάζει. Η μόδα και το πνεύμα του αθλητισμού συναντιούνται και δημιουργούν μία unisex συλλογή που μας καλεί να ξεδιπλώσουμε τον πιο active εαυτό μας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη Spring/Summer collection έχουν τα πάντα διαχρονικά λευκά sneakers σε μία πληθώρα σχεδίων – διακοσμημένα με διακριτικές μεταλλικές λεπτομέρειες, ή με απροσδόκητες πινελιές χρώματος, μετατρέπονται στο απόλυτο Spring Shoe που μας συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ και μεταμορφώνει τα σύνολα μας. Παράλληλα, κλέβουν τις εντυπώσεις τα μοναδικά κεντημένα sneakers που συνδυάζουν τις παστέλ αποχρώσεις με δεξιοτεχνία ώστε να δένουν αρμονικά μεταξύ τους., όπως επίσης και τα μοναδικά σχέδια με embellished λεπτομέρειες. Τέλος, η συλλογή κινείται στα all time classics γήινα χρώματα για τον άνδρα που αγαπά να επιλέγει διαχρονικά items επιτυγχάνοντας effortless & chic looks.

Η Renato Garini υποδέχεται την Άνοιξη με αυτοπεποίθηση σε κάθε βήμα και μας καλεί να διαλέξουμε το δικό μας spring mood μέσω της νέας της συλλογής!

Jenny.Gr

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Renato Garini στα καταστήματα Tsakiris Mallas, αλλά και online στο www.tsakirismallas.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.