ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Coachella 2024: Τα looks που μας έκαναν εντύπωση το πρώτο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

15 Απριλίου 2024

Coachella 2024: Τα looks που μας έκαναν εντύπωση το πρώτο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ
Instagram/leoniehanne
Τι φόρεσαν στο Coachella και έκλεψαν τα βλέμματα το πρώτο Σαββατοκύριακο

Λίγό ανατολικότερα του Palm Springs βρίσκεται η Coachella Valley, το μέρος όπου λαμβάνει χώρα ένα από τα πιο διάσημα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου, το Coachella. Αυτή τη χρονιά το φεστιβάλ ξεκίνησε από τις 12 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Απριλίου με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες να ανεβαίνουν στη σκηνή και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο «διψασμένο» κοινό. Αυτό όμως που έκανε και συνεχίζει να κάνει αίσθηση σε αυτό το μοναδικό φεστιβάλ είναι η μόδα που το περιβάλλει.

Με τα χρόνια το Coachella εξελίχθηκε σε ένα μοναδικό υβρίδιο μόδας και μουσικής, ένα φεστιβάλ που έδωσε σύγχρονο νόημα στην έκφραση «festival fashion». Οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να δημιουργήσουν looks που να εκφράζουν όσο καλύτερα αυτοί πιστεύουν το πνεύμα του Coachella και ταυτόχρονα να παραμείνουν άνετοι και δροσερά ντυμένοι. Το να βλέπουμε τα σύνολά τους είναι παράδοση, καθώς είναι πάντα ευχάριστο να βλέπεις πως οι celebrities και οι influencers αφήνουν στην άκρη τα βραδινά και city looks τους, για χάρη των dessert glam και των boho outfits.

Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα looks που μας έκαναν εντύπωση από το πρώτο Σαββατοκύριακο του διάσημου φεστιβάλ. Αναμένουμε και τα επόμενα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.