CELEBRITIES

Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ ξανά μαζί σε διαφημιστικό σποτ


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2024

Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ ξανά μαζί σε διαφημιστικό σποτ
«Έχουμε γνωριστεί;»

Η καλή χημεία ανάμεσα στους φίλους και συνεργάτες Τζένιφερ Άνιστον και Ντέιβιντ Σουίμερ καλά κρατεί και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Αυτή τη φορά, οι δυο πρωταγωνιστές από τα «Φιλαράκια» κάνουν ένα σύντομο reunion για ένα διαφημιστικό σποτ και γίνονται viral. Πιο αναλυτικά, Άνιστον και Σουίμερ εμφανίστηκαν στη νέα διαφήμιση του Uber Eats Super Bowl LVIII, όπου η Τζένιφερ Άνιστον φαίνεται ότι δεν μπορεί να θυμηθεί μια πολύ σημαντική περίοδο της ζωής της.

Μάλιστα ο Ντέιβιντ Σουίμερ «εισβάλει» στη σκηνή και προσπαθεί να την αγκαλιάσει, όταν αντιλαμβάνεται όμως πως δεν θυμάται καν την ύπαρξή του.

Jenny.Gr


Το διαφημιστικό για την Uber Eats, ξεκινά με την Τζένιφερ Άνιστον να λαμβάνει από μία οδηγό την παραγγελία της και να λέει πως δεν ήξερε ότι όλα τα πράγματα που αγόρασε ήταν διαθέσιμα στην εφαρμογή. «Λοιπόν, ξέρεις, για να θυμηθείς κάτι, πρέπει να ξεχάσεις κάτι άλλο για να κάνεις λίγο χώρο (στο μυαλό)», της λέει. Έπειτα η διαφήμιση συνεχίζεται με άλλους διάσημους όπως ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ και ο Jelly Roll.

Επιστρέφοντας στη σκηνή της, ο συμπρωταγωνιστής της Τζένιφερ Άνιστον στα «Φιλαράκια» Ντέιβιντ Σουίμερ τη συναντά και πλησιάζει να την αγκαλιάσει, ωστόσο η ηθοποιός φαίνεται να μη θυμάται ποιος είναι. «Έχουμε γνωριστεί;» τον ρωτάει καθώς αποτραβιέται και ο τηλεοπτικός της έρωτας ο Ρος της απαντά απορημένος «δουλέψαμε μαζί για 10 χρόνια». Όταν η Τζένιφερ Άνιστον προσποιείται ότι τον θυμάται τότε ο «Ρος» της λέει «Ακόμα δεν με θυμάσαι, έτσι;».

Καθώς η Τζένιφερ Άνιστον απομακρύνεται, σκέφτεται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει ξεχάσει κάποιον με τον οποίο έχει δουλέψει μαζί του για τόσο πολύ καιρό. «Πώς θα ξεχνούσα 10 χρόνια από τη ζωή μου;» αναρωτιέται καθώς φεύγει απορημένη ενώ ο Ντέιβιντ Σουίμερ σχολιάζει με τη γνωστή ατάκα «μισώ αυτή την πόλη».


Οι δυο τους υποδύθηκαν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στην τηλεοπτική ιστορία ως Ρέιτσελ Γκριν και Ρος Γκέλερ στη σειρά τα Φιλαράκια, από το 1994 έως το 2004.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.