CELEBRITIES

Oscars 2024: «Γύρνα να βάλεις τα παιδιά για ύπνο» - Το μήνυμα της Εύα Μέντες στον Ράιαν Γκόσλινγκ, ενώ βρισκόταν στην τελετή


JTeam

11 Μαρτίου 2024

Oscars 2024: «Γύρνα να βάλεις τα παιδιά για ύπνο» - Το μήνυμα της Εύα Μέντες στον Ράιαν Γκόσλινγκ, ενώ βρισκόταν στην τελετή
IG @evamendes
Τι κι αν είσαι ο Κεν, οι υποχρεώσεις είναι υποχρεώσεις 

Μια από τις πιο viral στιγμές της 96ης τελετής απονομής των Oscars ήταν - χωρίς αμφιβολία, η ερμηνεία του «I’m Just Ken» από τον Ράιαν Γκόσλινγκ, συνοδεία του μουσικού Slash. Ο ηθοποιός, χάρισε την πιο «kenough» στιγμή των φετινών Όσκαρ, τραγουδώντας με την ψυχή του, ντυμένος στα ροζ. Ο Ράιαν ξεκίνησε να ερμηνεύει το τραγούδι ενώ καθόταν δίπλα από τη Μάργκο Ρόμπι. Μετά από λίγη ώρα πάνω στη σκηνή, ο ηθοποιός κατέβηκε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων του Dolby Theatre, όπου έδωσε το μικρόφωνο στους θεατές, στη Γκρέτα Γκέργουιγκ, τη Μάργκο Ρόμπι, ακόμα και την Έμα Στόουν.

Όμως, η Εύα Μέντες δεν ήταν μαζί του. Τον ηθοποιό τον συνόδευσε η μητέρα του με τον θετό του πατέρα και την αδερφή του. Και μπορεί στην πραγματικότητα να μην ήταν εκεί η ίδια, αλλά μέσω μιας ανάρτησής της στο Instagram, έσπευσε να του υπενθυμίσει ότι ακόμα και ο Κεν έχει υποχρεώσεις. Αρχικά, η σύζυγος του ηθοποιού ανήρτησε ένα σύντομο βίντεο έξω από το καμαρίνι του Ράιαν, γράφοντας: «Να είσαι για πάντα ο άντρας μου».

Αργότερα, φόρεσε ένα ροζ σακάκι και καουμπόικο καπέλο και έγραψε: «Πήγες τον Κεν μέχρι τα Όσκαρ. Τώρα γύρνα σπίτι, πρέπει να βάλουμε τα παιδιά για ύπνο». Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την 9χρονη Εσμεράλντα και την 7χρονη Αμάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.