CELEBRITIES

Το NYLON επανακυκλοφορεί με εξώφυλλο την Γκουέν Στεφάνι, το απόλυτο «περιθωριακό» It Girl των 00's


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Απριλίου 2024

Το NYLON επανακυκλοφορεί με εξώφυλλο την Γκουέν Στεφάνι, το απόλυτο «περιθωριακό» It Girl των 00's
Photo by Domen & Van De Velde
Όταν η Γκουέν Στεφάνι ποζάρει για το εξώφυλλου του NYLON μετά από 24 χρόνια, μόνο εκπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν

Το περιοδικό NYLON επιστρέφει και πάλι στην έντυπη μορφή του μετά από σχεδόν μια δεκαετία που υπήρχε μόνο ως digital media. Το περιοδικό γιορτάζει τα 25 χρόνια του με τον πιο επικό τρόπο, αφού στο εξώφυλλο φιλοξενεί το απόλυτο «περιθωριακό» It Girl, την βασίλισσα Γουέν Στεφάνι. Αυτή η συνεργασία μοιάζει εντελώς λογική και δικαιολογημένη, αφού η Γκουέν κόσμησε το εξώφυλλο του NYLON για το τεύχος Ιούνιος/Ιούλιος 2000. Φυσικά αυτή τη φορά επιστρέφει πιο σικάτη και πιο cool από ποτέ.

Μίλια μακριά από τον grungy εαυτό της και το εξώφυλλο του 2000 η Γκουέν Στεφάνι φοράει μόνο high-fashion επιλογές, οι οποίες όμως ταιριάζουν στον επαναστατικό και δυναμικό χαρακτήρα της και εκπλήσουν τους αναγνώστες. Άλλωστε η Γκουέν πάντα αγαπούσε τις εκπλήξεις! Στο εξώφυλλο του Ιουνίου/Ιουλίου 2000 λοιπόν η διάσημη τραγουδίστρια φοράει το χαρακτηριστικό της χρώμα, το κόκκινο, αλλά όμως μόνο στα χείλη της. Η Γκουέν όμως του 2024 ποζάρει φορώντας ένα κόκκινο αριστούργημα από την ταλαντούχα σχεδιάστρια Ίρις Βαν Χέρπεν και μας κόβει την ανάσα.

Jenny.Gr
Photo by Domen & Van De Velde

Σε παρόμοιο κλίμα κινήθηκαν και οι υπόλοιπες φωτογραφίες. Δες την παρακάτω gallery και καλωσόρισε και εσύ το NYLON!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.