ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Χάντερ Σάφερ φόρεσε πίνακα του Βαν Γκογκ στα 2024 GQ Global Creativity Awards


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

12 Απριλίου 2024

Η Χάντερ Σάφερ φόρεσε πίνακα του Βαν Γκογκ στα 2024 GQ Global Creativity Awards
SPLASH via Ideal Image
Η ηθοποιός Χάντερ Σάφερ εντυπωσίασε με την δημιουργική επιλογή της

Η Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός Χάντερ Σάφερ, γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά του HBO Euphoria, πήγε στα 2024 GQ Global Creativity Awards στη Νέα Υόρκη και μάγεψε τους πάντες με την elevated ενδυματολογική επιλογή της. Τα βραβεία 2024 GQ Global Creativity Awards τιμούν τα πιο τολμηρά και εμπνευσμένα δημιουργικά άτομα του κόσμου και περιγράφονται ως black-tie bonanza.

Η Χάντερ Σάφερ τιμήθηκε σε αυτή την τελετή με το βραβείο της Hollywood star and activist μαζί με τους υπόλοιπους star που κοσμούσαν το εξώφυλλο του GQ Απριλίου. Η ηθοποιός λοιπόν αποφάσισε για αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της να φορέσει ένα maxi column φόρεμα από τον οίκο Marni με ένα βαθύ V ντεκολτέ. Το εντυπωσιακό στο φόρεμα ήταν η υφή του, η οποία έμοιαζε με βουρτσιές μπογιάς σε καμβά, όπως και τα παπούτσια της. Θα μπορούσαμε να πούμε πως φορούσε την «The Starry Night» του Βαν Γκογκ με λίγο πιο θολά χρώματα. Εντυπωσιακή και σίγουρα δημιουργική επιλογή.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.